Kotva
V příštích dnech vaříme
Pondělí 30.03.2020
Polévka: 
Cibulová polévka
Hl. jídlo: 
Boloňské špagety
Úterý 31.03.2020
Polévka: 
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Hl. jídlo: 
Květákový mozeček, brambor
Středa 01.04.2020
Polévka: 
Celerová polévka s houstičkou
Hl. jídlo: 
Hovězí tokáň, rýže
Čtvrtek 02.04.2020
Polévka: 
Masový krém
Hl. jídlo: 
Kynuté buchty s mákem, tvarohem a povidly, kakao
Pátek 03.04.2020
Polévka: 
Zeleninová polévka s bulgurem
Hl. jídlo: 
Selská pečeně, bramborový knedlík, zelí

.

 
 
Mapa webu
A
A
A

Stravovací a pitný režim


Skladba jídelníčku dětí odpovídala požadavkům na plnohodnotnou a vyváženou stravu. Děti měly denně na jídelníčku ovoce nebo zeleninu (v podobě salátů nebo tepelně zpracovanou), měly na výběr z několika druhů. Obědy i svačiny pro děti byly připravovány především z čerstvých potravin.

Ve třídách děti měly na určeném místě celý den k dispozici čaj nebo šťávu, popřípadě i vodu, mohly se samy kdykoliv napít.
Pobytu dětí venku a jeho program byl přizpůsobován aktuálním změnám ovzduší.

Podle možností jsme více zařadili do pobytu venku vycházky do okolí a výlety. Pobyt na školní zahradě se více orientuje na odpolední hodiny v MŠ.